Som Xúquer Viu! Video commemoratiu dels 20 anys de Xúquer Viu. Fem difusió!

Després d’haver publicat fa 15 dies el videoclip “Xuquervivents”, que ja porta mes de 3.200 visualitzacions, i que s’ha convertit en l’himne del Xúquer, ahir 31 de juliol es va publicar el vídeo commemoratiu del 20é aniversari de Xúquer Viu. Esperem que li doneu el màxim de difusió. SOM XÚQUER VIU!

T’ha agradat #Xuquervivents? Saps per què naix aquesta cançó? Volem contar-vos qui som Xúquer Viu i què fem. Portem 20 anys de reivindicació, de lluita i de treball per protegir el riu Xúquer i defensar-lo com a patrimoni natural i social de totes i tots. Perquè la participació ciutadana i la defensa dels nostres rius i paisatges d’aigua són fonamentals per al nostre futur. Perquè només els ecosistemes sans podran fer front als efectes del canvi climàtic. I ara, tots i totes, som necessaris. Som Xúquer Viu!

Aquesta iniciativa, junt a la resta d’activitats que commemoren el 20é aniversari de Xúquer Viu, ha comptat amb el patrocini de Caixa Popular, de l’Ajuntament de Castelló i del Consorci de la Ribera, i de la col·laboració dels ajuntaments de Catarroja, de Sumacàrcer i d’Alzira, i d’Escola Valenciana.

Vídeo del 20 anys de Xúquer Viu: https://www.youtube.com/watch?v=JH9JgDMRbcw&t=8s

Vídeo de Xuquervivents: https://www.youtube.com/watch?v=H934vlNLbxU