Participa amb Xúquer Viu

Per què és important fer-te soci/a de Xúquer Viu?

Els socis i socies són la base de qualsevol organització. El suport social, polític i econòmic que ofereixen els socis són el motor de la maquinaria utilitzada per portar a terme les accions per fer pressió i fer arribar les propostes als governs i organismes oficials per canviar la manera en que es gestiona el nostre recurs natural més preat: l’aigua.

Quants més socis/es som més força tenim i més respecte ens tindran.

Malauradament els recursos econòmics són imprescindibles per a realitzar moltes acciones i campanyes i perquè estes tinguen més impacte social. Són necessaris per impulsar nous projectes. Les aportacions periòdiques són la base que sustenta la nostra tasca i donen suport al treball i esforç desinteressat dels nostres voluntaris.

Formar una base de socis extensa ens permet poder ser independents respecte a qualsevol institució i tenir llibertat plena d’expressar-nos sense por i realitzar projectes millors.

Gràcies per fer possible la nostra tasca!

Formes de col·laborar amb nosaltres:

Fes-te Soci

Pots col·laborar donant-nos suport fen-te soci a nivel personal de Xúquer Viu des d’aquest enllaç:

Associa’t!

O bé també podeu emplenar el document d’inscripció Full inscripció individual socis (127 downloads) i fer-lo arribar a socis@xuquerviu.net

Si voleu donar-nos el suport a nivell de col·lectiu ho podeu fer fent-nos arribar la vostra sol·licitud a coordinadora@xuquerviu.net

Fes una donació

Realitzar l’aportació que cregues convenient mitjançant el nostre compte segur de PayPal. Bé de manera puntural o subscriure’t periòdicament.
 

Treballa amb nosaltres

I per què no el teu treball? També pots col·laborar amb nosaltres donant-nos els teus consells o ajudar-nos amb tot allò que amb la teua capacitació personal o professional pots aportar:

 

 

Adreça Postal

Apartat de Correus número 167 de l’Alcúdia (Ribera Alta, València)