Gran èxit a les xarxes socials del videoclip de “Xuquervivents”.

Des de que ahir diumenge a les 20:30 h estrenarem el videoclip ja portem més de 1000 reproduccions i pujant!

La cançó commemorativa del 20é aniversari de Xúquer Viu, resultat del treball col·laboratiu de moltes persones il·lusionades i convençudes que cal contagiar l’esperança i l’estima pel riu Xúquer i seguir treballant per protegir-lo i defensar-lo com a patrimoni natural i social de totes i tots. Esta cançó posa lletra i música d’una manera divertida i commovedora a tots aquells sentiments, records i pensaments que desperta el nostre riu sobre cadascú de nosaltres. Instint de protecció, sensació de pertinença, sentiments d’alegria… Defensar i gaudir el riu: això és el que denominem “Xuquervivència”. I “Xuquervivents” som totes les persones que pensem, opinem i actuem, en base a la forta creença en esta xuquervivència. I vosaltres? Sou xuquervivents? La lletra de Xuquervivents està creada a partir de les lletres guanyadores del concurs “Cantem pel Xúquer” (IES Berenguer Dalmau de Catarroja i CEIP Tirant lo Blanc d’Alzira) i per a la gravació s’ha comptat amb la col·laboració de músics valencians: Marta Burgos, Josep Nadal, Gem, Maria Faubel, Carola Mendoza, Dani Miquel, Toni de l’Hostal i David Payá, que han estat acompanyats en els cors d’alumnat de centres educatius de Catarroja, Alzira, Castelló i Sumacàrcer. L’enregistrament s’ha portat a cap als estudis La Casona amb Josep Maravilla als controls i el videoclip ha estat realtizat per Lluc Avellan de Totarriba Films. Aquesta iniciativa, junt a la resta d’activitats que commemoren el 20é aniversari de Xúquer Viu, ha comptat amb el patrocini de Caixa Popular, de l’Ajuntament de Castelló (La Ribera) i del Consorci de la Ribera, i de la col·laboració dels ajuntaments de Catarroja, de Sumacàrcer i d’Alzira, i d’Escola Valenciana.

El podeu gaudir ací també: