Lliurament dels premis “Cantem pel Xúquer” i gravació videoclip de la cançó.

Aquest dimarts, 13 de juny, ha tingut lloc el lliurament del premis del concurs “Cantem pel Xúquer” als dos centres educatius guanyadors: en la categoria de primària, el CEIP Tirant lo Blanch, d’Alzira, i en la categoria de secundària, l’IES Berenguer Dalmau, de Catarroja. 

 Els premis s’han lliurat al costat del riu Xúquer, a la ciutat d’Alzira, junt al Pont de Ferro.   

  

 L’alumnat que ha assistit al lliurament dels guardons també ha interpretat un fragment de la cançó “Xúquervivents” que s’incorporarà al videoclip que s’està preparant i que s’estrenarà el 14 de juliol en el 17é Sopar Popular i Festa de Xúquer Viu. 

 Al concurs, ha participat alumnat de 18 poblacions valencianes i s’han presentat 52 propostes de lletra per a fer una cançó dedicada al riu Xúquer dins de les activitats per commemorar el 20é aniversari de Xúquer Viu. 

 “Cantem pel Xúquer” és un projecte que compta amb el patrocini de Caixa Popular, el Consorci de la Ribera i l’Ajuntament de Castelló, així com amb la col·laboració dels ajuntaments de Catarroja, de Sumacàrcer i d’Alzira, i d’Escola Valenciana.