Xúquer Viu firma un conveni de col·laboració amb Caixa Popular.

Xúquer Viu ha firmat, recentment, un conveni de col·laboració amb l’entitat Caixa Popular, mitjançant el qual Xúquer Viu rebrà una donació, per a la realització de les activitats pròpies, per import total de 2.000 euros. En especial les realitzades durant la celebració del 20 aniversari del naixement de l’Associació.

En la fotografia, junt al riu, per part de Xúquer Viu el seu president Roger Pons i el portaveu Paco Sanz. Per part de la Caixa Popular, Albert Andrés, director de l’Oficina de Carlet i Silvia Díez del Comité de Responsabilitat Social.

Entre les activitats del XX aniversari trobem el projecte “Cantem pel Xúquer” en el qual s’ha realitzat un concurs entre els escolars de Primària i Secundària. Els premis es van repartir el passat dimarts a Alzira, junt al riu Xúquer. La cançó, en la que han col·laborat cantants com Marta Burgos, Dani Miquel, Josep Nadal, Carola Mendoza, Toni de l’Hostal, Maria Faubel, Gem i Carla García, s’estrenarà el 14 de juliol en el 17é Sopar Popular i Festa de Xúquer Viu que tindrà lloc a la localitat de Castelló.