Dona suport a la petició europea d’Acció Ecologista-Agró, Ecologistes en Acció i Xúquer Viu!

Les tres organitzacions hem presentat una petició a la Unió Europea perquè s’avalue l’afecció real de la modernització de regadius sobre l’Albufera i el Xúquer. Ens ajudeu per a que des d’Europa es tinga en compte la nostra petició i escolten les nostres propostes?

La petició es basa en que s’està realitzant la modernització de regadius de la Sèquia Reial del Xúquer, sense que haja constància de que s’haja realitzat el tràmit d’avaluació ambiental, en determinats sectors. El que li demanen a la Unió Europea és que es comprove la inexistència del tràmit d’avaluació ambiental i s’adopten totes les mesures necessàries perquè la Comissió actue davant l’incompliment de les directives i la legislació europea, a causa de l’important impacte ambiental als espais protegits de la Xarxa Natura 2000 com són l’Albufera de València i el Riu Xúquer.

Encara que la petició es presenta en nom de Xúquer Viu, som les tres organitzacions les que la firmem.

Si vols adherir-te t’expliquem com:

1- Primer hauràs de registrar-te.

Hauràs d’entrar en https://www.europarl.europa.eu/petitions/es/home.

Polsar la pestanya de “Registrarse” i omplir el formulari.

2- En uns minuts rebràs un correu electrònic de confirmació. Fes clic a l’enllaç que figura al present correu electrònic per activar el teu compte. Després de l’activació, es crearà el compte i rebràs un correu electrònic de confirmació definitiva.

3- Ja estàs registrat.

Ara entra en la pàgina https://www.europarl.europa.eu/petitions/es/home

inicia la sessió amb les teues dades d’identificació. Clica en “Encontrar una petición” i en el camp “Palabra clave” posa Xúquer Viu. T’apareixerà la petició.

4- Entra en la petició, on al final podràs adherir-te clicant en la pestanya corresponent.
Com el resum que han posat és confús, t’adjuntem el text que enviarem i que figura en la documentació de la petició. Pots descarregar-lo des d’ací o més avall en este mateix correu.

Gràcies per adherir-te!!!