Nou concurs Cantem pel Xúquer

Concurs per a Primària i Secundària: Cantem pel Xúquer

Al nostre menú principal de la web trobareu un especial dedicat al concurs per trobar la lletra del Xúquer i on trobareu les bases i tota la informació necessaria.

L’associació Xúquer Viu convida als centres d’educació primària i secundària valencians a participar en un projecte participatiu per a la creació d’una cançó sobre el Xúquer i els ecosistemes aquàtics relacionats (l’Albufera, els seus afluents, els aqüífers, etc.). A partir de les lletres guanyadores, s’enregistrarà una cançó i un videoclip per posar en valor el riu Xúquer com a patrimoni natural de totes i tots, que contagie l’esperança i l’estima pel riu i que contribuisca a divulgar la necessària implicació de tothom per preservar les aigües que li donen vida. 

Per participar en el concurs “Cantem pel Xúquer”, els centres o classes interessats han de crear una lletra d’una cançó dedicada al riu Xúquer, entés en sentit ample, a partir del material facilitat per treballar a l’aula. El termini per enviar la proposta estarà obert fins al 28 d’abril de 2023. I hi ha premis per als equips guanyadors!

Trobareu les bases del concurs, el formulari d’inscripció i el correu on fer les vostres consultes a l’apartat de la web “Cantem pel Xúquer”.