Què és això de l’emergència climàtica?

Xúquer Viu participa amb l’edició del material orientat als nostres xiquets i joves de Primària i Secundària per explicar-los de manera pràctica i divertida la situació d’emergència climàtica que patim.

Roger Pons i Pedro Domínguez han concentrat informació, experiments i jocs orientats a desenvolupar-ho a l’aula d’alumnes tant de Primària com de Secundària.

A la primera edició impresa per l’Editorial Reclam  han participat també “La Ribera en bici”, “Ajuntament d’Alzira”, “Coordinadora de centres en valencià de la Ribera”, “Ajuntament d’Albalat de la Ribera” i “Ajuntament de Polinyà de Xúquer”.

Tot aquell Ajuntament, Centre educatiu o Associació de pares i mares que estiga interessat en adquirir el llibret o vol més informació pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el correu

coordinadora@xuquerviu.net