Elvira Mondragón. Una vida, un riu de causes

Homenatge a Elvira Mondragón. Dissabte 1 de juny, 12:00 Auditori Municipal de Cullera.

Et convidem a reunir-te amb nosatres, per tal de retre un homenatge merescut a la nostra amiga i companya. Serà un acte entranyable en què participen persones i organitzacions que sempre formaran part de la seua vida, com Elvira també forma part de les nostres.

A l’homenatge es poden adherir persones i entitats que ho desitgen. Amb d’enviar la seua adhesió a correu@culleralaica.org o al whatsapp 644759381. A l’acte, es llegirà la llista d’adhesions.

En acabar l’homenatge, hi haurà un dinar de germanor al restaurant “El Prado”, situat a la carretera Natzaret/Oliva, s/n, Cullera. El cost del dinar és 20 euros. S’ha de reservar i pagar abans. Reserveu el dinar al compte ES83 3159 0048 3123 0805 3624, fins el 28 de maig, indicant nom i cognoms i entitat, i si voleu carn, peix o menú vegetarià.

Organitzen: Coordinadora de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera, Coderi, Escola Valenciana, Cullera Làica, STEPV-Intersindical Valenciana i Xúquer Viu.

Col·labora: Ajuntament de Cullera.