Tanquem la pedrera! Mostra ecològica i manifestació

COORDINADORA EN DEFENSA DE LA NATURA.

El 23 de març tots/es a Corbera! TANQUEM LA PEDRERA!

Mostra ecològica i Manifestació.

La Coordinadora per la Defensa de la Natura té ja 18 col·lectius adherits: Xúquer Viu, La Ribera en Bici-EeA, VACIF, Amics de la Murta, La Llavor, Llavorem, Calciners, Dynamo, Muntanyes de Carcaixent, El Magre, GAMM, Anoktua, Mitja Galta, Jardinet de l’Estació, Aplec de La Ribera, Voluntariat Mediambiental, Associació Mediambiental Aigües Vives i Associació Muntanyeta Sants-AEA. I alguns més s’adheriran en la pròxima reunió.

L’objectiu principal és que hi haja almenys un grup en cada poble, perquè els problemes ambientals són molts i molt greus, i resulta necessari que ens organitzem, denunciem aquests problemes i reclamem solucions. Per això farem la 2ª reunió a Corbera, amb els companys del Voluntariat Mediambiental i la Plataforma de Veïns, i aprofitarem per a denunciar la pedrera, que té nombroses il·legalitats i des de fa 31 anys molesta, contamina, destruïx la muntanya i provoca perill per als corberans i per a tots els que passem a prop.

Així doncs, el dissabte 23 de març, hi anirem a fer aquestes activitats:

  • 10 a 13:30h Mostra ecològica dels grups i animació a la Plaça Major.
  • 10 a 12h Reunió organitzativa a la Casa de Cultura (carrer Enric Valor).
  • 12h Manifestació pel tancament de la pedrera: Plaça Major i carrers adjacents.