Per uns rius vius. Tots amb la Directiva Marc de l’Aigua

Madrid, 13 de febrer de 2019.

Els directors de l’Aigua dels Estats Membres estan demanant una modificació a la normativa més important que protegeix l’aigua a Europa, La Directiva Marc de l’Aigua (DMA), el que supondria un dur colp per a tota la politica ambiental de la UE. Per això, un total de 136 entitats de la societat civil han mostrat el seu suport rotund a la norma europea que protegeix les fonts d’aigua per a la natura i la societat, en un acte cel·lebrat a la sala Europa de la seu de la comissió europea a Madrid.

Amb aquesta posició conjunta reclamen al Ministeri de Transsició ecològica (MITECO) que protegeixca aquesta norma front a les intencions de rebaixar la seua protecció i es posicion decididament en la defensa de la DMA.

Ecologistes, sindicats, agricultors i regants, esportistes, investigadors i científics, operadors d’abastiment i sanejament, moviment veïnal i cultural, entitats de custòdia del territori, caçadors i pescadors.

El 4 de març finalitza la consulta pública oberta per la Comissió Europea sobre la Directiva Marc de l’Aigua (DMA), les conclusions seran claus per decidir el futur de l’aigua a Europa.

Aquest és el manifest al que donen suport 136 entitats distintes

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Descàrrega