Nou punt de reproducció del gripau comú (Bufo Spinosus) al riu Xúquer

Des de “sargantesidragons.com”, de la mà de Josep Bisbal, ens arriba aquesta notícia esperançadora i interessant per la complexitat de trobar un nou punt de cria d’amfibis en un zona tan afectada pels impactes antròpics, d’origen humà, com és la Ribera del Xúquer sempre és una bona notícia. I més quan es tracta d’un punt de reproducció del gripau comú, Bufo spinosus, que ha patit els últims anys un procés de rarificació al nostre país, de vegades molt accentuat. Els últims dies de desembre de 2018 es va constatar la presència de diversos individus adults de gripau comú a les grans formacions semi-emergides de Ludwigia grandiflora que hi ha al paratge natural de La Xopera d’Algemesí, a la riba del riu Xúquer i molt a prop de la desembocadura del riu Magre.

Podeu trobar la notícia completa al següent enllaç de “Sargantes i Dragons”